-30%

Ball closure ring uit 14 karaats goud

Materiaal:

14 karaats goud14 karaats witgoud

Selecteer grootte

Diameter van de ring:

8 mm.10 mm.

Staafdikte:

1 mm.1.6 mm.

Balgrootte:

3 mm.
Details

Naam: Ball closure ring uit 14 karaats goud

SKU: U-Ring-77

Type sluiting: Captive bead ring

Type: Recht staafje

Plaatsing: Angelbite, Forward helix, Anti-tragus, Navel, Clitoriskap, Conch, Daith, Frenum, Hafada, Helix, Labia, Oorlel, Lorum, Lower labret, Tepel, Neusvleugel, Rook, Septum, Snakebite, Snug, Spiderbite, Tragus

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Mooie en eenvoudig bewerkte ballclosure ring in klassiek design uit 14 karaats goud, in plaats van de typisch gebruikte materialen voor ballclosure ringen. Ballclosure ringen zijn erg geliefd als piercingssieraden, omdat ze eenvoudig in hun design zijn en geen schroefdraad of afschroefbare delen hebben, waar vuil en bacteriën in terecht kunnen komen. De balletjes zitten simpelweg vast tussen de twee uiteinden van de ring zelf en worden op hun plek geklikt. Door de lichte inkepingen aan de zijkanten van de bal, wordt deze op z'n plek gehouden.

Ballclosure ringen kunnen op veel plekken in het lichaam gedragen worden, zoals bijvoorbeeld in wenkbrauw-, tepel- of lippiercings. Natuurlijk kun je een ballclosure ring ook voor je tragus- of helixpiercing gebruiken. Er zijn veel gebruiksmogelijkheden.

De ballclosure ringen met een staafdikte van 1 mm en 1,3 mm hebben een balletje van 3 mm en de ringen met een staafdikte van 1,6 mm hebben een balletje van 4 mm.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!