Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Tunnel met antiek hartpatroon

SKU: Tunnel-146

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tunnel

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: 12 mm.

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Hart

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Nu kan je eens een echt luxueus juweelstuk voor je stretch bestellen. Dit in de vorm van deze supermooie tunnel met een leuk antiek hartjespatroon. De voorkant van het sieraad bestaat namelijk uit een elegant patroon met vier hartjes. Deze schoonheid wordt met een prachtige rustieke topcoating geleverd, die het een geraffineerde en antieke look verleent. Dit heeft een heel ander effect dan het gewoonlijke effen goud.

Het is echter wel enkel de voorkant die deze oppervlaktebehandeling heeft ondergaan. De rest van het juweel, inclusief het deel dat in het oor ingebracht wordt, bestaat uit puur chirurgisch staal. Dit is een zeer goed en solide materiaal dat niet verkleurt noch roest indien het dagelijks in contact met de huid komt.

Daarenboven is het sieraad zeer praktisch in gebruik door de schroefdraad die zich op de achterzijde bevindt. Zo kan je de achterzijde gemakkelijk aan- en uitschroeven als je het juweel in het oor wil plaatsen.

Deze prachtige tunnel is verkrijgbaar in groottes van 5mm tot 16mm doorsnede. Bestel dus snel en kies de passende grootte voor je stretch.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!