100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Tongpiercing met roodgouden coating en steentjes

SKU: Tongue-56

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tongstaaf

Plaatsing: Tong

Lengte: 16 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Onderste balletje: 5 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Houd je ook van opzichtige sieraden voor je tongpiercing? Dan is deze hete uitgave hier zeker een hit! Hier ontvang je namelijk een super vette tongpiercing met een mooie all over roodgouden coating. Roodgoud is een roze variant van gewoon goud, en heeft een extra fijne en vrouwelijke touch met zijn roodgouden gloed.

De staaf is ongeveer 16 mm lang en past dan ook qua maat bij een standaard piercing. Er zitten balletjes aan beide uiteinden om het sieraad af te sluiten. Het onder balletje is geheel glad en rond, zonder enige vorm van tierelantijnen. Het top balletje is daarentegen uitgerust met een betoverende steen die iedere keer wanneer het licht er op valt prachtig schittert.

De mooie steen is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Er is de klassieke transparante steen, die een goede keuze is als je graag een all-round sieraad wilt hebben, iets dat voor iedere gelegenheid geschikt is. Maar als je echt van kleur houdt, kunnen wij ook de variant met de mooie roze steen warm aanbevelen, of juist de variant met de aurora borealis steen, welke alle kleuren van de regenboog reflecteert wanneer het licht op het oppervlak van de steen breekt.

Haast je dus nu en koop jouw favoriet, zolang de voorraad strekt voor alle modellen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!