Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Set van oorpiercings met opaalstenen

SKU: Barbell-166

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Piercing set

Plaatsing: Forward helix, Helix, Oorlel

Lengte: 6 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Type edelsteen: Synthetische opaal

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 3 stuks

Design: Simple

Omschrijving

Deze gave set bestaat uit drie mooie oorpiercings met een steen in drie verschillende groottes. Het geeft een gaaf trap-effect wanneer je bijvoorbeeld drie piercings onder elkaar hebt langs de oorrand. De set wordt geleverd met de volgende groottes: 3 mm, 4 mm, 5 mm.

Deze oorpiercings zijn bijzonder goed geschikt voor helix- en traguspiercings. Als je bijvoorbeeld een helix-, tragus- of oorlelpiercing hebt, zal het er echt gaaf uitzien wanneer je deze sieraden in alle drie de piercings doet. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd, zolang je maar genoeg piercings hebt. Je kunt naar je eigen fantasie je piercings versieren met deze mooie oorsieraden. Natuurlijk kun je ook deze piercingssieraden als reservepiercings bewaren, voor het geval dat je maar één oorpiercing hebt.

De steentjes zijn als kleine sterren aan de hemel in de mooiste kleuren, aangezien het prachtige opaalstenen zijn, beschikbaar in drie varianten.

Dus, wacht niet langer en bestel deze prachtige set, zodat je zo snel mogelijk je favoriete model in je oor kunt dragen.

Recensies

0

3.001 reviews

  • Rating

    0

    Irriteert in oorlel, wel geschikt in helix

    Door de korte staafjes geeft het irritatie in de oorlel gaatjes. Werkt beter voor helix. Afwerking wisselt in kwaliteit bij de verschillende groottes.

    Written by