-14%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Set oorpiercings met steen in de vorm van een hart

SKU: Barbell-124

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Piercing set

Plaatsing: Forward helix, Helix, Oorlel

Lengte: 6 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 3 mm.

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 3 stuks

Design: Hart

Omschrijving

Deze set kan gebruikt worden voor bijna alle oorpiercings, zolang de piercing gezet is door een professionele piercer en met behulp van een naald. De set bestaat uit drie delen, als 1 sieraad in drie verschillende groottes. Dit is met andere woorden een sieraad met een groot hart, een sieraad met een wat kleiner hart en een sieraad met een klein hartje. Het is natuurlijk lastig om de diameter te geven van een sieraad dat niet rond is, maar de stenen meten ongeveer 3 mm, 4 mm en 5 mm.

Als je drie gaatjes in je oorlel hebt, of misschien een helixpiercing, kan je nu deze sieraden naast elkaar zetten zodat ze van klein naar groot lopen (of anders om). Als je alleen maar één gaatje hebt, kun je afwisselen met de groottes.

De set is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, waarbij de kleur in alle drie de sieraden terug komt. Het hartje wordt op zijn plaats gehouden door drie kleine grijparmpjes die het hartje vanaf achteren vast houden. Achter het hartje zit het staafje, welke 6 mm lang is. Ten slotte zijn de sluitballetjes 3 mm en heel makkelijk om op en af te schroeven.

Kies jouw favoriete kleur en leuk je oren op met een mooie rij hartjes.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!