Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Septumclicker met vaste ketting

SKU: Nose-159

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Scharnier

Type: Septum clicker

Plaatsing: Septum

Lengte: 6 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Hoogte: 13 mm.

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Chain

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Dit sieraad hier is een zogenoemde septumclicker, die zijn naam te danken heeft aan het open en sluitmechanisme dat het heeft. Het sieraad gaat door je septum en je opent en sluit het met een simpele klik - Septumclicker.

De septumclicker is gemaakt van zuiver chirurgisch staal, en er is dus geen sprake van een messing hanger, zoals vaak het geval is bij sieraden. De staaf die je door de neus doet, is in totaal 6 mm lang en heeft een klein scharnier aan het ene uiteinde van de ketting waarmee je het sieraad opent en sluit. Aan het andere uiteinde van de ketting zit een kleine verdieping waar je de staaf in klikt. De ketting zit helemaal vast, en er kan met andere woorden dus ook geen sprake zijn van een echte ketting met bewegelijke delen.

De clicker is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, waarbij het blanke model geheel blank is. De twee andere modellen zijn zwart en goud. Enkele schakels van de ketting zelf hebben deze kleur, maar het staafje is nog steeds blank glanzend. Als je dus bijvoorbeeld voor het zwarte model kiest, zijn 4 van de 7 schakels zwart en de rest blank glanzend. Hetzelfde geldt voor het goudkleurige model.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!