Bezig met laden...

Septumclicker met vaste ketting

14,90 €
Op voorraad

Dit sieraad hier is een zogenoemde septumclicker, die zijn naam te danken heeft aan het open en sluitmechanisme dat het heeft. Het sieraad gaat door je septum en je opent en sluit het met een simpele klik - Septumclicker.

De septumclicker is gemaakt van zuiver chirurgisch staal, en er is dus geen sprake van een messing hanger, zoals vaak het geval is bij sieraden. De staaf die je door de neus doet, is in totaal 6 mm lang en heeft een klein scharnier aan het ene uiteinde van de ketting waarmee je het sieraad opent en sluit. Aan het andere uiteinde van de ketting zit een kleine verdieping waar je de staaf in klikt. De ketting zit helemaal vast, en er kan met andere woorden dus ook geen sprake zijn van een echte ketting met bewegelijke delen.

De clicker is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, waarbij het blanke model geheel blank is. De twee andere modellen zijn zwart en goud. Enkele schakels van de ketting zelf hebben deze kleur, maar het staafje is nog steeds blank glanzend. Als je dus bijvoorbeeld voor het zwarte model kiest, zijn 4 van de 7 schakels zwart en de rest blank glanzend. Hetzelfde geldt voor het goudkleurige model.

Details
SKUNose-159
Staafdikte1.2 mm.
Type sluitingScharnier
TypeSeptum
Lengte6 mm.
MateriaalChirurgisch staal
Type coatingOxidecoating
Aantal eenheden1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad is gecoat
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Septumclicker met vaste ketting
Uw waardering
Septumclicker met vaste ketting