Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
50%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Rond dermal anchor met steen uit opaal

SKU: Dermal-30

Staafdikte: 1,2 mm (past op dermals van 1,6 mm)

Type: Dermal top

Plaatsing: Anti-wenkbrauw, Bindi, Butterfly, Wang, Christina/Venus, Decolleté, Dermal, Heupen, Horizontal labret, Borstbeen, Surface-tragus

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 4 mm.

Type edelsteen: Synthetische opaal

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Koop een dermal anchor piercing die echt op zal vallen, in de vorm van deze prachtige dermal met een bal ronde opaalsteen in de mooiste kleuren. De opaalsteen is zoals gezegd geheel rond en kan dus ook prima gebruikt worden in dermals die normaal gesproken onder kleding zitten. Je hoeft dan niet bang te wezen dat de kleding in de mooie steen blijft zitten.

Je kunt deze eenvoudige maar geraffineerde dermal in vier verschillende varianten kiezen, namelijk een met een witte, een roze, een blauwe of een groene opaalsteen. Behalve de overduidelijke visuele verschillen, draagt iedere opaalsteen ook weer zijn eigen unieke betekenis.

De groene opaal staat bekend als een steen die de energie en de sterkte van het immuunsysteem kan bevorderen. De blauwe opaalsteen versterkt daarentegen juist de innerlijke rust. De roze opaalsteen is de spirituele variant van de opalen, en helpt het helende effect van meditatie en de slaap. De witte opaalsteen volgt de roze opaalsteen een beetje op, maar is ook weer verschillend aangezien deze witte positieve vibes en een goede innerlijke balans creëert.

Alle vier de steentjes zijn even mooi, en je kunt eigenlijk precies hetzelfde zeggen voor de unieke eigenschappen die de steentjes bezitten. De keuze is dus geheel aan jou en afhankelijk van jouw persoonlijke smaak en behoeftes.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!