Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25 en anders slechts €2,50
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

41 artikel(en)

per pagina

41 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Ringen voor wenkbrauwpiercings

Bij BodyMod.nl kun je mooie ringen voor je wenkbrauwpiercing kopen. Ringen als piercing sieraad zijn bij alle soorten piercings zeer geliefd en worden dan ook door veel mensen gebruikt. Een ring is een piercing sieraad dat een persoonlijke touch kan geven en je outfit net een beetje extra kan oppeppen.

In de tekst hieronder kun je meer over ringen voor wenkbrauwpiercings lezen. Als je meer wilt weten over hoe wenkbrauwpiercings gestoken worden, kan deze tekst interessant zijn. Ook is deze tekst interessant voor jou als je graag over de verzorging van piercings wilt leren.

Veel plezier met je wenkbrauwpiercing

Groot en spannend aanbod aan ringen bij BodyMod.nl

Bij BodyMod.nl hebben wij een spannend en groot aanbod aan verschillende ball closure ringen voor wenkbrauwpiercings. Wij hebben o.a. mooie en gave ball closure ringen van zwart titanium. Deze ball closure ringen zijn voor mensen die graag een markante look willen bereiken. Zwart titanium staat erg goed bij een leren jas of bij andere kledingstukken van leer.

Onze ballclosure ringen voor wenkbrauwen zijn van zeer goede kwaliteit. Bij BodyMod.nl verkopen wij geen producten die wij niet 100% verantwoorden kunnen. Daarom kun je altijd hoogwaardige sieraden verwachten. Ook wanneer de kwaliteit zeer goed is, is het onze prioriteit om deze voor een zo gunstig mogelijke prijs aan te bieden. Wij willen hoogwaardige producten voor een nederige prijs aanbieden.

Hoe een wenkbrauwpiercing gestoken wordt

Als je graag een wenkbrauwpiercing wilt hebben, wordt deze normaal gesproken verticaal of diagonaal door de wenkbrauw gestoken. Het is desalniettemin ook mogelijk om deze horizontaal te laten steken, maar dit moet je echt alleen door een gekwalificeerde en ervaren piercer laten doen. Bij het piercen van de wenkbrauwen moet er echt rekening gehouden worden met de onderliggende zenuwen. Zodra de naald door de wenkbrauw gestoken is, wordt het sieraad er direct in gezet. Je kunt het sieraad wisselen wanneer de piercing zeker weten volledig geheeld is.

Ontdek meer over de wereld der piercings

Als je meer over de piercing wereld en alles wat daarmee te maken heeft wilt weten, dan kun je even in onze informatieblog kijken. Wij hebben veel moeite gestoken in het schrijven van spannende en inspirerende artikelen die met het thema piercings te maken hebben. Hier kun je veel antwoorden vinden op veel vragen die vaak gesteld worden over piercings. Je kunt hier meer lezen over de voordelen van verschillende materialen, verschillende soorten piercings zoals de wenkbrauwpiercing en ook over de hygiëne.

Denk altijd aan een goede hygiëne

Als je net een piercing hebt laten zetten, is het belangrijk om goed om de hygiëne daarvan te denken. Zolang de piercing niet 100% geheeld is, moet je de wond 's ochtends en 's avonds met verzorgingsproducten reinigen, om zo ontstekingen en infecties te vermijden. Als de wond eenmaal volledig hersteld is, hoef je de piercing 1-2 keer per week te reinigen.

Wij raden aan om van speciale piercingsverzorgingsproducten gebruik te maken bij het reinigen van je piercing. Bij BodyMod.nl hebben wij een groot aanbod aan professionele verzorgingsproducten, die zeer effectief reinigen en verzorgen. Als je niet zeker bent over zaken die met de hygiëne van een piercing te maken hebben, kun je contact met ons opnemen. Wij kunnen jou altijd helpen.