• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Piercing instrumenten

Artikelen 1 tot 48 van 50 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 50 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Instrumenten voor piercings


Sinds de steentijd is de piercing al een wijdverbreide versieringstechniek onder de menselijke bewoners van de aarde. Er zijn archeologische vondsten gedaan van mummies met gepiercte oren die wel 5000 jaar terug gaan. Piercings zijn altijd geliefde sieraden geweest en zijn vandaag de dag nog steeds erg geliefd bij talloze mensen in alle windstreken.
Hoe worden piercings al duizenden jaren gemaakt? De gereedschappen die mensen gebruikten waren in die tijd zeer primitief. Van de Indianen is bekend dat zij hun oren piercten door middel van een gepunte stok in de oorlel te steken. Tegenwoordig zijn de instrumenten om piercings mee te zetten veel humaner en professioneler geworden.

Professionele instrumenten voor piercings

Tegenwoordig is het mogelijk om professionele uitrusting voor piercings te kopen, zodat het kinderspel is om te piercen (niet letterlijk nemen ;)). De tijd dat mensen hun lichamen piercen met roestige en botte naalden die gedesinfecteerd worden boven een vuurtje is voorbij. Wij bieden je dan ook professionele top piercing uitrusting aan, die binnen de piercingsbranche worden aangetekend als de beste instrumenten om piercings mee te zetten. Bij de verkoop aan particulieren zijn de instrumenten echter niet bedoeld. Voor het professionele bedrijf worden er gesteriliseerde naalden voor eenmalig gebruik, naaldgrijpers, steriliseringsdoekjes en nog veel meer geleverd.

Koop instrumenten voor piercings bij BodyMod.nl

Bij BodyMod.nl weten wij hoe belangrijk het is om met geschikt gereedschap te werken. Daarom verkopen wij enkel instrumenten voor piercings waarvan wij de kwaliteit ook waarborgen kunnen.
Bij BodyMod.nl kun je veel verschillende instrumenten voor piercings vinden. In ons aanbod voor individueel gebruik hebben wij bijvoorbeeld ringopeners, balletjeshouders, ringsluittangen en tangen voor dermal anchors. Als je op zoek bent naar piercingsuitrusting van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs, kun je deze met veel prijsvoordeel bij ons bestellen. Voor het stretchen kun je smeermiddel en teflon tape gebruiken, wat wij natuurlijk ook in ons assortiment hebben.

Ga voor de beste belevenissen met professionele uitrusting

Er zijn piercingsinstrumenten op de markt die onverantwoord zijn om te gebruiken. Het is echt belangrijk om instrumenten te kopen die 100% veilig en betrouwbaar zijn. Er is geen twijfel mogelijk dat het voor klanten makkelijker is om piercing sieraden te hanteren als het gereedschap in orde is.
Helaas zien wij vaak dat mensen die gepierct zijn met onbetrouwbare instrumenten of te werk zijn gegaan met slecht gereedschap, uiteindelijk in het ergste geval een lelijke, mislukte, ontstoken piercing hebben gekregen en die uiteindelijk weer uit moesten doen. Als je verstandig met je piercing om wilt gaan en het sieraad langer dan een paar weken wilt behouden, is het gebruik van professioneel gereedschap hoe dan ook essentieel.

Zoals duidelijk gemaakt, moet je bij de aanschaf van je instrumenten echt voorzichtig zijn. Er zijn helaas veel slechte exemplaren op de markt, die simpelweg niet voldoen aan de standaarden die de branche stelt. Het gebruik van zulk onprofessioneel gereedschap kan snel problemen te weeg brengen. Een typisch gevolg is dat sieraden die met onprofessionele instrumenten gezet zijn weer uit genomen moeten worden. Een ander voorbeeld is dat het sieraad beschadigd raakt doordat het instrument van laagwaardig materiaal is gemaakt en niet goed afgestemd is op het sieraad.

Abonneren op RSS-feed