Balletjeshouder

Uitverkocht
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Balletjeshouder

SKU: Tool-17

Type: Gereedschap

Materiaal: Roestvrij staal

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Iedereen met een piercing kent het probleem dat komt kijken bij het indoen van het piercingssieraad en het vallen van de kleine balletjes (die je daarna onmogelijk terugvindt).

Met dit praktische werktuig kan je het probleem gemakkelijk verhelpen. De tang heeft vier kleine grijparmen, die heel makkelijk open gaan als het kleine knopje aan het einde van de tang indrukt - net als bij een balpen. De grijparmen houden het balletje vast en fixeren deze zodat hij niet los kan komen. Je moet er wel even op letten dat het balletje de juiste richting opgedraaid zit, zodat hij ook echt op de staaf of ring gedraaid kan worden.

Dit instrument is enkel bedoeld om balletjes mee vast te grijpen en op schroefdraad vast zetten. Je kunt het balletje er niet op schroeven of afschroeven met dit instrumentje. Dat moet je zelf met je vingers doen.

De aanbevolen balgroottes zijn 3 tot 6 mm.

Recensies

5.02 reviews

 • Rating

  Balletjeshouder

  Deze is super goed, en vooral wanneer je de kleine balletjes en spikes goed wilt op doen. Die zijn bijzonder moeilijk vast te houden als je jichtvingers hebt. Ik kan het alleen maar aanbevelen, het is ieders geld waard zo'n kleine hand.

  Written by

 • Rating

  Balletjeshouder

  Deze is super. Hij houdt de kleine balletjes bijzonder goed vast

  Written by