KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Omgekeerde navelpiercing met een hart en een bloem

SKU: Belly-362

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Omgekeerde navelpiercing

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Kleur: Zilverkleurig

is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Hart

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Hier kun je nu de gelukkige eigenaar van een heel erg mooie en unieke navelpiercing worden. Deze navelpiercing is ontworpen in een omgedraaid ontwerp dat bij verschillende typen navelpiercings past. Het kan natuurlijk in een gewone navelpiercing gedragen worden, waarbij de mooie steenbloem in het centrum van het hartje precies in het centrum van de navel zal komen te zitten. Het hartje zelf omkranst dan je navel als een prachtige omlijsting.

Het sieraad kan ook gebruikt worden in een omgedraaide navelpiercing, waarbij het piercing gaatje dus onder de navel zit in plaats van boven de navel. Hier komt het dan natuurlijk wat lager te zitten, zodat de bovenste rand van het hartje de navel zal vullen. Alle navels hebben echter verschillende groottes en vormen, dus de beschrijving van de plek moet niet al te letterlijk genomen worden, aangezien het van persoon tot persoon kan variëren.

Het sieraad is gemaakt van chirurgisch staal, en bestaat uit een hartjesvorm dat mooie steentjes aan de buitenzijde heeft. In het centrum van het hartje zit een kleine bloem die gemaakt is van mooie aurora borealis steentjes die alle kleuren van de regenboog reflecteren als het licht er op valt. Het bloemetje fungeert tegelijkertijd ook als het onder balletje van het sieraad, en kan op en af geschroefd worden als je het sieraad in gebruik wilt nemen.

Recensies

0

0.001 reviews

  • Rating

    0

    Gioiello carino ma si è mezzo rotto praticamente subito

    La colla che tiene il gioiello attaccato alla barra del piercing non ha tenuto dopo averlo indossato per poco meno di un mese. Il gioiello in se è carino anche se a mio parere un po’ troppo grosso.

    Written by