-30%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Navelpiercing van 14 karaats goud met hamsahand met steentjes

SKU: Belly-271

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing met hanger

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Balgrootte: 5 mm.

Onderste balletje: 8 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Hamsa hand

Totaallengte: 44 mm.

Lengte van de hanger: 23 mm.

Omschrijving

Hier hebben wij een prachtig sieraad voor de kieskeurige koper, die niet zo maar tevreden is met iets doorsnee, maar alleen het beste voor zijn of haar geld wilt. Deze prachtige navelpiercing is door en door kwaliteit en natuurlijk ook gemaakt van 14 karaats goud.

Het hangertje is een heel verhaal op zich. Het stelt namelijk een oer oud symbool voor, de hamsahand, waarvan niemand het ontstaan kent, maar toch wordt het al duizenden jaren in verschillende religies en culturen over de hele wereld gebruikt. Zo komt het symbool bijvoorbeeld voor in het Jodendom, het Christendom en andere religies. Het symbool kent ook verschillende namen en betekenissen.

De hamsahand hangt los aan het sieraad, en kan dus ook meebewegen met de bewegingen van je lichaam. Bedekt met mooie, transparante steentjes om het sieraad extra finesse te geven, zit er op het hangertje ook een grote, transparante steen op de binnenkant van de hand. Zo wel de top bal als de onder bal volgen de trend, en zijn dus ook uitgerust met een transparante steen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!