100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Navelpiercing met een uil uit steentjes

SKU: Belly-249

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing met hanger

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Kleur: Zilverkleurig

Onderste balletje: 8 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Owl

Is het sieraad gecoat? : Ja, de hanger

Totaallengte: 48 mm.

Lengte van de hanger: 26 mm.

Omschrijving

Je vindt gewoon geen schattiger of leuker sieraad dan deze schattige navelpiercing met het allerliefste uiltje als hangertje. Het bovenste deel van het sieraad is gemaakt van chirurgisch staal, en bestaat uit een 10 mm staaf waar zowel top- als onderballetje versierd zijn met een mooie steen. Het steentje is in twee kleuren verkrijgbaar.

Het uiltje is verkrijgbaar in transparant en roze, en het lichaam van het uiltje is gemaakt van het edelsteensoort kattenoog, ook wel bekend als aqualiet. Ongeacht welke kleur je ook kiest, de mooie vleugels van het uiltje zijn bezet met kleine, transparante steentjes en de oogjes van de uiltjes zijn blauwe steentjes. Behalve dat de uiltjes met kleine, transparante steentjes versierd zijn, zijn ze ook nog eens met mooie, gelaagde ''veertjes'' versierd aan de onderkant, zodat het uiltje er zo natuurgetrouw als mogelijk uit ziet.

Kattenoog is een steen die voorkomt in verschillende kleuren en symboliseert een aantal waarden zoals overzicht, rust en geluk. Maar je kan ook haast niet anders dan blij worden van het aanzicht van deze schattige, kleine uil met zijn vele mooie details.

Het uiltje zit op een klein takje, en is natuurlijk ook versierd met een koninklijk kroontje, als bekroning van dit prachtige werk.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!