NOG MEER KORTING

Shop met 10% extra korting

-30%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Navelpiercing met een schorpioen

SKU: Belly-349

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Scorpion

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, de balletjes

Omschrijving

Ben jij iemand die niet bang voor de gevaren in het leven? Dan is deze gave navelpiercing met de unieke look van een giftige schorpioen zeker iets voor jou. Je bent vast en zeker wel een beetje moe van alle roze hartjes en glittertjes en al die andere meisjesachtige tierelantijntjes, en je hebt vast en zeker meer oog voor sieraden die ruig en gedurfd zijn. Als dit als iets voor jou klinkt, dan is deze schorpioen hier zeker je nieuwe vriend.

Dit is een navelpiercing zonder hanger of andere losse delen, en leent zich daardoor erg goed voor alledaags gebruik. De mooie schorpioen is onwijs gedetailleerd uitgevoerd en bestaat uit twee delen die samen dit krachtige kleine dier vormen. In plaats van een traditionele onder bal heb je het gehele voorste deel van het lichaam van het dier, benen, scharen en hoofd inbegrepen. Het ontwerp is zoals gezegd onwijs gedetailleerd en er zitten ribbels op de rug van de schorpioen.

In plaats van een top bal heb je de staart van de schorpioen als bovenste deel. De staart is geheel natuurgetrouw, en krult op met de giftige angel aan het uiteinde. Als het sieraad dan in je navelpiercing zit, zal het volledige figuur van de schorpioen zichtbaar zijn op je buik.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!