100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Navelpiercing met een hagedis

SKU: Belly-216

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Lizard

Is het sieraad gecoat? : Ja, de balletjes

Totaallengte: 34 mm.

Omschrijving

Ben je gek van unieke en aparte sieraden? Dan is deze super vette navelpiercing misschien wel iets voor jou! De navelpiercing is gemaakt van chirurgisch staal en gevormd als een ondeugend klein hagedisje. Het is zo ontworpen dat het onderlichaam van het hagedisje als onderbal dient, terwijl het bovenlichaam als topbal dient. Het schattige hagedisje is super gedetailleerd uitgevoerd, met kleine schubjes op het lichaam en piepkleine klauwtjes.

Dit kleine reptieltje heeft natuurlijk ook een scherpe blik die gevormd is door ofwel transparante, blauwe of rode ogen, geheel aan jou de keuze wat het wordt. De oogjes bestaan uit een paar super kleine facet geslepen steentjes die mooi glinsteren en in een mooi contrast staan met de rest van het sieraad. Het contrast is natuurlijk het meeste zichtbaar bij de blauwe en de rode variant.

Koop dit schattige, kleine hagedisje vandaag nog! Je zult ongetwijfeld leuke complimenten krijgen als je met dit schattige hagedisje rondloopt.

Recensies

5.01 reviews

  • Rating

    Schattigste navelpiercing - perfecte levering

    Het sieraad was verzegeld ingepakt en echt snel geleverd! Het sieraad zelf komt echt met de foto op de site overeen, zodat je bij de levering alleen maar positief verrast kunt zijn. Het was in perfecte staat en echt een schattig sieraad. Het zit en sluit precies zoals het hoort te doen. Ik kan het alleen maar aanbevelen, als je verliefd bent op het lieve hagedisje, maar nog een beetje sceptisch bent over of het wel iets voor jou is, dan kan ik alleen maar zeggen: KOOP HET!! Ik durf te wedden dat je er heel gelukkig mee wordt! :D

    Written by