Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Navelpiercing met een cobra

SKU: Belly-43

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing met hanger

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 8 mm.

Kleur: Transparant

Onderste balletje: 5 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Snake

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Deze navelpiercing heeft het in zich. De hanger lijkt op een levensechte slang. De mooie cobra kruipt mooi gedetailleerd over zichzelf. Het sieraad is in 3D ontworpen, zodat de kop van de cobra naar voren komt zoals bij een echte slang. Op de achterkant is een natuurgetrouw slangenpatroon te zien. Die zelfde kleine schubben zijn ook op het bovenste deel van de slang aan de voorkant te zien. De rest van de voorkant is voorzien van vele kleine, transparante stenen evenals twee kleine turquoise groene stenen die de ogen van het dier zijn. In grootte en geheel is het werkelijk een gedetailleerde uitvoering van een cobra.

De slang is gemaakt van chirurgisch staal en door een hematietbehandeling heeft het zijn donkere look gekregen, wat de slang een nog markanter effect geeft. De beide balletjes zijn eveneens met twee transparante stenen versierd en passen zo bij de stenen op de slang zelf.

Met deze cobra in je navel onderscheid je je van de meerderheid van de navelpiercingsdraagsters.

Recensies

0

5.001 reviews

  • Rating

    0

    Super tevreden met mijn aankoop

    Ik heb deze navelpiercing een week geleden besteld, en ik draag hem nu dagelijks. Hij is gewoon heel mooi en cool, en er zijn al veel mensen geweest die mij gevraagd hebben waar ik hem heb gekocht. Ik moet ook zeggen dat ik positief verrast was hoe gedetailleerd het was. Het lijkt echt op een hele kleine slang als je er goed naar kijkt. Dit was de eerste keer dat ik bij Bodymod.nl besteld heb, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn :)!

    Written by