100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Navelpiercing met brutale tekst in een grote onder bal

SKU: Belly-410

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing

Plaatsing: Navel, Clitoriskap, Fourchette, Isabella

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Onderste balletje: 10 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Lick My Pussy, Sexy Bitch of misschien toch Fuck Me - Er zijn vele statements om uit te kiezen, en het is allemaal afhankelijk van jouw temperament en welk van deze gedurfde piercings het beste aansluiten bij jouw attitude. Ongeacht welk model je ook kiest, je zal sowieso wel opvallen met je statement piercing. Een ding is echt wel zeker: laat je navelpiercing niet aan je opa en oma zien, en eigenlijk ook niet aan je ouders, als je graag je onschuldige reputatie wilt behouden.

Deze navelpiercing is gemaakt van chirurgisch staal, wat een onwijs duurzaam en sterk materiaal is. Chirurgisch staal roest niet, en verkleurt ook niet. Als er vuil of iets van zeepresten op het sieraad komen, dan kun je het gemakkelijk wel polijsten zodat het weer prachtig gaat schitteren.

De tekst in de onder bal is geschreven op een gekleurde achtergrond die goed in contrast staat met de rest van het balletje. Over het tekstje is een doorzichtig koepeltje geplaatst. De onder bal bij dit model is iets groter dan bij de meeste andere modellen. Een normale navelpiercing heeft een onder bal van 7 of 8 mm. Deze onder bal meet daarentegen wel 10 mm in diameter.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!