Matzwarte gebogen staaf met steentjes

Kleur van de steen:

Transparant

Selecteer grootte

Lengte:

8 mm.10 mm.

Balgrootte:

3 mm.4 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Matzwarte gebogen staaf met steentjes

SKU: Banana-63

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Gebogen staaf

Plaatsing: Anti-tragus, Daith, Wenkbrauw, Rook, Snug, Vertical labret

Materiaal: Chirurgisch staal

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Hier kun je een gebogen staafje kopen voor jouw tepelpiercing of voor je wenkbrauwpiercing, als je graag alle aandacht op jezelf wilt trekken. De staaf is namelijk zwart als kool met een matte finish en een mooie grijze gloed in de kleur. De matte zwarte staaf staat in scherp contrast met de huid en daarom is dit sieraad ook een van die sieraden die gegarandeerd gezien gaan worden.

En als deze mooie, zwarte kleur nog niet genoeg was, is deze staaf ook nog eens gedecoreerd met een vonkelende steen aan ieder uiteinde. De stenen zijn verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, en als je echt graag op wilt vallen, dan zijn de vier knalkleuren blauw, rood, groen en roze natuurlijk geweldige keuzes, omdat ze in een mooi contrast staan met de rest van het zwarte sieraad. Als je een van deze vier mooie kleuren kiest, krijg je een sieraad dat bijna schreeuwt om gezien te worden. Wens je juist een meer ingetogen look? Dan zijn de steenkleuren transparant, zwart en aurora borealis een logische keuze voor jou.

Naast de mooie steenkleuren, heb je ook de mogelijkheid om tussen twee verschillende lengtes te kiezen, namelijk 8 mm of 10 mm, afhankelijk van waar je het sieraad wilt gaan gebruiken en wat dan het beste bij jouw piercing past. Wees wel bedacht op het feit dat de balletjes een grootte hebben van 3 mm op het kortste model en een grootte van 4 mm op het langste model.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!