Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Labret met klein steentje en interne schroefdraad

SKU: Labret-90

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Interne schroefdraad

Type: Labret

Plaatsing: Angelbite, Forward helix, Conch, Helix, Oorlel, Lower labret, Madonna, Medusa, Snakebite, Spiderbite, Tragus

Lengte: 8 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 2 mm.

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Super schattige en praktische labret uit chirurgisch staal. Dit sieraad is perfect als je op zoek bent naar iets nieuws voor je lip- of oorpiercing. Met de platte achterkant is deze labret perfect voor bijvoorbeeld madonna-, monroe-, tragus- of helixpiercings.

Chirurgisch staal is een zilverachtig materiaal dat, in tegenstelling tot zilver, niet verkleurt en met de tijd onaantrekkelijk wordt. Het is bovendien zeer solide en robuust, zodat het sieraad altijd zijn oorspronkelijke vorm zal behouden.

Deze labret heeft een extra praktische eigenschap, namelijk dat het voorzien is van een interne schroefdraad, zodat het staafje volledig door de piercing loopt en de top er pas opgeschroefd wordt na het indoen. Hierdoor komt de huid helemaal niet in contact met de schroefdraad en kan niet gekrast worden.

Kies zelf tussen de verschillende lengtes, afhankelijk van op welke plek je je labret wilt gebruiken. Daarnaast kun je ook de kleur van het steentje kiezen.

Recensies

0

5.001 reviews

  • Rating

    0

    Tevreden

    Mooi sieraad, goed verpakt en hygiënisch. Supersnelle levering en vriendelijke klantenservice!! Ik ga hier zeker weer eens bestellen, een van mijn favoriete sites :)

    Written by