Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Helixpiercing met 3 ronde stenen in verschillende groottes

SKU: Barbell-148

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Helix piercing

Plaatsing: Forward helix, Helix, Oorlel

Lengte: 6 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 3 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Hoogte: 11 mm.

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Stone studded

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Klein, groter, grootst zou je kunnen denken wanneer je deze drie mooie en heldere steentjes ziet, die trapsgewijs langs je helix naar beneden lopen. De steentjes zijn namelijk zo ontworpen dat ze van boven naar beneden kleiner worden. Dat geeft een leuk en geraffineerd effect als je het sieraad in je oor draagt. Het is zo'n sieraad waar je gewoon naar blijft kijken als je hem ziet.

De drie schitterende steentjes zijn helemaal rond en alle steentjes zijn omlijst door een bolle rand. Als je het sieraad eenmaal van voren ziet, dan ziet het eruit als kleine balletjes die de mooie steentjes omlijsten. De steentjes scoren hoog op de bling-bling schaal, en dit sieraad zal daarom ook gegarandeerd een hoop aandacht op je vestigen.

Deze mooie traguspiercing (of helixpiercing), is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Als je de meest veilige keuze wilt maken, een keuze waarmee je nooit de fout in kan gaan, dan kun je het beste voor het blank glanzende model kiezen. Deze kun je altijd dragen want het past namelijk wel bij iedere outfit. Maar als je meer vanuitgesproken sieraden houdt, dan kun je kiezen voor de gouden of de roodgouden variant. Beide modellen schijnen warm met hun mooie gouden gloed.

Recensies

0

4.001 reviews

  • Rating

    0

    Glimt en goede kwaliteit

    De staaf dikte is wel een beetje groot, maar met een beetje friemelen past het wel in het gaatje. De steentjes zijn relatief groot, maar dat kan in verhouding tot mijn oor zijn (die best klein is). Verder wel een aanrader!

    Written by