Hartvormige oorpiercing met steenrand

Kleur:

GoudZilverkleurig

Rechts/Links:

RechtsLinks

Kleur van de steen:

Transparant
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Hartvormige oorpiercing met steenrand

SKU: Ear-29

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Draaien

Type: Oorpiercing

Plaatsing: Forward helix, Daith, Helix

Materiaal: Messing

Type edelsteen: Zirkonia

Is het item gelijmd?: Ja

Hoogte: 12 mm.

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Hart

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Piercingssieraden kunnen echt goed met elkaar in harmonie vallen, zoals dit sieraadstuk bewijst. Het sieraad is uit een klein stuk metaal als een hart gevormd, waarvan de uiteinden de verdieping in het midden van het hart voorstellen en lichtjes van elkaar af gebogen kunnen worden. De afmetingen van de binnenkant van dit hart zijn 9 mm breed en 9 mm hoog. Zo wordt het sieraad heel makkelijk om in te doen. Als het sieraad eenmaal in het oor zit, dan worden de uiteinden weer bij elkaar gebogen en zit het hart perfect op zijn plek.

De linkerzijde van het sieraad is compleet met 10 vonkelende steentjes bezet. De steentjes kunnen alleen van vooraf gezien worden, zodat het sieraad niet om te draaien is.
Je kunt uit verschillende kleuren jouw favoriete kleur voor de steentjes uitkiezen. Dit geldt ook voor de kleur van het metaal. Toch zijn niet alle steenkleuren met iedere metaal kleur verkrijgbaar, maar wij zijn er zeker van dat er sowieso een passende combinatie voor jou bij zit.

Het sieraad is eigenlijk bedoeld voor een oorpiercing, maar je kunt het ook in andere piercings dragen. De meest geliefde oorpiercings, zoals daith-, helix- en traguspiercings zijn wel het best geschikt voor dit sieraad. De daithpiercing wordt ook wel migrainepiercing genoemd.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!