100 dagen retourrecht
Verzending vanaf €3,99. Gratis verzending vanaf €29
Meer dan 600.000 items op voorrad
Bezig met laden...

Handgesneden engelenvleugels uit hoorn

25,90 €
Op voorraad

Als je echt van stretchen houdt en vooral van onwijs opvallende sieraden houdt, dan zijn deze hangers een geschenk uit de hemel.

Het sieraad is uit het hoorn van een waterbuffel vervaardigd. Deze buffel heeft niet speciaal voor de productie van dit sieraad hoeven sterven. Het hoorn is een restproduct, dat na de natuurlijke dood van het dier verkregen werd. Dat geldt overigens ook zo voor de botten van het dier.

Omdat hoorn een organisch materiaalsoort is, kunnen er altijd kleurvariaties voorkomen. Dat wil zeggen dat er nooit en te nimmer twee identieke hangers zijn. Door sommige modellen kan het licht soms komen, anderen zijn daarentegen juist weer pikzwart. Het product op productafbeelding #2 is stevig belicht om te demonstreren wat hiermee bedoeld wordt. Maar dat is ook eigenlijk wat organische sieraden zo interessant en cool maakt.

Omdat het sieraad aan beide kanten gelijk gevormd gesneden is, kun je de ene hanger links of rechts dragen, maar net waar je zin in hebt of hoe het uit komt.

Deze hangers hebben wij vanaf een grootte van 3 mm tot 10 mm.

Details
NaamHandgesneden engelenvleugels uit hoorn
SKUTaper-19
TypeHanger
MateriaalHoorn
KleurZwart
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Handgesneden engelenvleugels uit hoorn
Uw waardering
Handgesneden engelenvleugels uit hoorn