KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Gebogen piercingstaaf met een anker

SKU: Banana-71

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Gebogen staaf

Plaatsing: Wenkbrauw, Rook

Lengte: 8 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Anker

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, de balletjes

Omschrijving

Hier heb je nu de mogelijkheid om een spannend en uniek sieraad te kopen voor je wenkbrauwpiercing. Hier hebben wij namelijk een super leuk en klassiek anker dat gegoten en ontworpen is met een gebogen staaf. Het bovenste deel van het anker fungeert tegelijkertijd als het sluitmechanisme en kan op en af geschroefd worden. Het is verder ook nog versierd met een discrete transparante steen. Het onderste deel van het anker is uitgerust met twee kleine, transparante steentjes die aan iedere zijde van de ''armen'' van het anker geplaatst zijn.

Dit mooie, staalblanke anker heeft een lengte van 8 mm en de staaf die door het piercing gaatje zelf gaat is gemaakt van chirurgisch staal, wat een uiterst sterk en solide materiaal is. De onderste boog van het anker mondt uit in een kegelvormige punt aan iedere zijde, net als bij een ouderwets anker. Het simpele maar mooie ontwerp heeft een fijne en nostalgische uitstraling.

Koop deze mooie gebogen staaf met maritiem anker ontwerp vandaag nog. Het anker is niet ontworpen om in een navelpiercing gedragen te worden! Wij hebben daarentegen ook een navelpiercing met anker in verschillende kleuren voor je navelpiercing.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!