-30%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Fake magneetpiercing met steen

SKU: Fake-85

Type sluiting: Magnetisch

Type: Fake piercing

Type edelsteen: Zirkonia

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Heb je nog geen piercing laten zetten maar wil je er misschien wel eentje laten zetten? Dan kun je met deze fake magneetpiercing eerst eens uitproberen of je het leuk vindt, voordat je er aan begint. Dan heb je dus geen gat in je lichaam nodig om dit fake sieraad te gebruiken.

Het sieraad bestaat uit twee delen, waarvan één deel een kleine magneet is terwijl het andere deel een stuk metaal is voorzien van een steen. Je kunt het magneet plaatje bijvoorbeeld aan de binnenkant van je neus plaatsen en het andere stuk aan de buitenkant. Doordat het magneetje zo sterk is worden beide delen op hun plek gehouden. Een andere mogelijkheid is om het sieraad voor je lip of oor te gebruiken. Denk er echter wel aan, hoe dikker je lip of oorlel is, hoe zwakker het contact tussen het magneetje en het tegenstuk is.

Kleine opmerking: het sieraad is niet ontworpen voor dagelijks gebruik, maar slechts voor eenmalige gelegenheden, zoals bijvoorbeeld het choqueren van je familie of voor tijdens het uitgaan of feesten. Een goede mogelijkheid ook om te kijken of de piercing look je wel bevalt.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!