100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Ronde dermal met geslepen steen in verschillende kleuren

SKU: Dermal-62

Staafdikte: 1,2 mm (past op dermals van 1,6 mm)

Type: Dermal top

Plaatsing: Anti-wenkbrauw, Bindi, Butterfly, Wang, Christina/Venus, Decolleté, Dermal, Heupen, Horizontal labret, Borstbeen, Surface-tragus

Materiaal: Chirurgisch staal

Type edelsteen: Zirkonia

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Dit sieraad is gemaakt van messing met een klein schroefje van chirurgisch staal op de achterkant. In het midden van het sieraad zit een grote geslepen centrumsteen die het licht reflecteert wanneer het er op valt. Rondom de centrumsteen zitten allerlei kleine transparante steentjes die de schoonheid van het sieraad goed benadrukken. Het sieraad is gecoat met verschillende materialen, waaronder 14 karaats goud op de goudkleurige modellen.

Zoals we al gehint hebben, kun je dus kiezen tussen verschillende kleuren voor dit sieraad, maar ook kun je kiezen tussen verschillende kleuren voor de steen. Je kunt onder andere kiezen voor een blank glanzende uitgave en een roodgouden uitgave. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor bijvoorbeeld een turquoise steen of een roze steen. Op die manier kun je dus zelf helemaal samenstellen hoe je het sieraad wilt hebben.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!