• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

39 artikel(en)

per pagina

39 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Ringen voor vrouwelijke intiempiercings

De ring is altijd al populair geweest als het om intiempiercings gaat. De klassieke ronde ring is zeer geliefd, gemakkelijk en comfortabel te handhaven, wat waarschijnlijk ook de reden is dat veel van onze klanten er bij zweren. Een ring verschilt optisch niet veel van een hoefijzer, waardoor het vaak een kwestie van smaak is aan welke de voorkeur gegeven wordt.

De verschillende soorten ringen

Er zijn verschillende soorten ringen, die allen hun eigen unieke eigenschappen hebben. De keuze van een ring hangt van meerdere individuele factoren af, zo dat je eigenlijk niet echt kunt zeggen wat nu de beste keuze is. Daarom willen wij graag van enkele verschillende ringen de eigenschappen noemen, zodat je een klein overzicht van de mogelijkheden krijgt.

Gesloten ringen

Gesloten ringen zijn doorgaans een goede keuze als intiempiercing, omdat het een makkelijk te hanteren sieraad is dat ook eenvoudig in design kan zijn, wat het weer aangenaam te dragen maakt. Als het de eerste keer is dat je een ring voor je intiempiercing koopt, dan raden wij je aan een gesloten ring te proberen. Deze ringen zijn glad, rond en makkelijk te hanteren.

Ballclosure ring

Als je al een ervaren gebruiker van ringen in intiempiercings bent, kun je even kijken naar onze selectie ballclosure ringen, die wij in veel aantrekkelijke en mooie kleuren hebben. Deze ballclosure ringen maken je intiempiercing nog sexier en mooier. Als je vindt dat het lastig is om dat kleine balletje steeds weer op de juiste plaats te zetten, kan het zinvol zijn om een ballclosure ring met een vast balletje te kopen. Dit balletje is aan een van de uiteinden van de ring vast gezet zodat deze ook niet kwijt kan raken als je de piercing in doet of juist weer uit doet.

De verschillende groottes

Veel van onze ringen zijn beschikbaar in verschillende groottes, zodat er voor iedereen ruim aanbod beschikbaar is. Of je nu op zoek bent naar een kleine, onopvallende ring of juist een mooie dikke ring, bij ons kun je eigenlijk altijd wel vinden wat je zoekt. De verschillende groottes zijn aan te geven bij alle producten, naast de foto te vinden.