Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25,- en anders slechts €2,50,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Rechte staafjes voor vrouwelijke intiempiercings

Een rechte staaf kan net als alle andere soorten sieraden voor intiempiercings gebruikt worden, zolang je maar de juiste maat gebruikt. Rechte staafjes zijn ook bijzonder geschikt voor verticale piercings, omdat ze de natuurlijke vorm van het lichaam volgen. Dus als de piercing verticaal is, kan zo'n recht staafje het meest geschikte sieraad voor jou zijn. Dit kan bijvoorbeeld bij een clitorisvoorhuidpiercing bijzonder goed passen. Het hangt natuurlijk ook altijd van de individuele anatomie af en van persoonlijke eigenschappen, maar in principe kan een recht staafje door iedereen gebruikt worden, zolang het de juiste maat is.

Rechte staafjes van flexibel materiaal

Je zult het meeste profiteren van een flexibel staafje gemaakt van PTFE, die ook nog op de gewenste lengte afgesneden kan worden. Je kunt namelijk zelf een stukje eraf snijden, zodat je precies de lengte krijgt die je nodig hebt voor je intiempiercing. Tegelijkertijd is de staaf ook zeer zacht en buigzaam en zal het de bewegingen van het lichaam volgen, wat tijdens bijvoorbeeld sport erg goed uitkomt.

De rechte staafjes van PTFE zijn ook zeer geschikt voor verticale piercings, zeker wanneer je sowieso nog in twijfel bent of je nu voor een recht of een gebogen staafje moet kiezen. Met zo'n flexibel staafje krijg je het beste van twee werelden, namelijk een recht staafje dat ook kan buigen en jouw bewegingen volgt.