• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

29 artikel(en)

per pagina

29 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Hoefijzers voor vrouwelijke intiempiercings

Een hoefijzer is een zeer veelzijdig sieraad en wordt ook voor intiempiercings gebruikt. In tegenstelling tot een ring, biedt een hoefijzer meer gelegenheden voor extra decoratie in de vorm van balletjes of spikes aan de uiteinden. Je kunt eigenlijk wel stellen dat je met een hoefijzer de beste eigenschappen van een ring en een staafje combineert. Het hoefijzer is zoals een ring gevormd, maar doordat er een deel van de ring ontbreekt heb je de mogelijkheden om balletjes of spikes aan die uiteinden te zetten. Het design van een hoefijzer lijkt op die van een gebogen staaf, maar verschilt erin dat je meer van het sieraad kunt zien als het op de juiste plek zit.

Goede plek voor het hoefijzer

De meeste mensen met een clitoris piercing of een clitorisvoorhuidpiercing hebben goede ervaringen met het hoefijzer in hun intiempiercing. Dit geldt vooral wanneer het piercing horizontaal gepositioneerd is. Met een horizontale piercing in het gebied van de clitoris zal de piercing op een natuurlijke manier hangen, met de uiteinden naar beneden.

Als je door de schaamlippen gepierct bent, is een hoefijzer ook een zeer geschikt sieraad. Je kunt het als enkel sieraad voor een van de twee buitenste schaamlippen gebruiken, of juist als sieraad voor de binnenste schaamlippen. Ongeacht welk soort schaamlippiercing je hebt, een hoefijzer ziet er hoe dan ook goed uit.

Materialen voor het hoefijzer

Het meest gebruikte materiaal voor hoefijzers is chirurgisch staal. Vandaar dat de meeste hoefijzers in onze shop van chirurgisch staal gemaakt zijn. Het is een zeer robuust en betaalbaar materiaal dat de meeste mensen wel aanspreekt.

Als je problemen hebt met nikkel, of over het algemeen sowieso allergisch bent, dan kun je het beste een sieraad gemaakt van titanium kiezen. Vanzelfsprekend hebben wij dus ook hoefijzers gemaakt van titanium. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het klassieke hoefijzer van titanium met balletjes aan beide uiteinden, of je gaat voor het wat gewaagdere titanium hoefijzer met spikes, wat gegarandeerd de aandacht op zich zal vestigen!

Ben je de prinses aller prinsessen en wil je echt enkel het allerbeste voor jouw intiempiercing? Dan kun je ook voor onze ongelooflijk mooie 14 karaats gouden hoefijzer kiezen. Met zo'n hoefijzer in je intiempiercing zul je je zonder twijfel echt koninklijk voelen!