• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

38 artikel(en)

per pagina

38 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Gebogen staafjes voor vrouwelijke intiempiercings

Gebogen staafjes worden vaak voor vrouwelijke intiempiercings gebruikt, vanwege de gebogen vorm. Als een staaf gebogen is, leent het zich bijzonder goed voor piercings op een relatief glad oppervlak. Het voordeel van een gebogen staafje in vergelijking met een recht staafje, is voornamelijk dat het gebogen staafje beter door de huid gaat en een beter houvast heeft. Als je oorspronkelijk met een gebogen staafje gepierct bent. kun je makkelijk met een hoefijzer of een ring wisselen wanneer de piercing geheeld is. Al deze soorten hebben namelijk ook zo'n gebogen vorm.

Bijzondere voordelen van een gebogen staafje

Zoals hierboven al genoemd, hebben gebogen staafjes het voordeel dat ze ook in piercings met een vlak oppervlak een goede houvast hebben, zoals bijvoorbeeld bij een Christina piercing. Een Christina piercing lijkt op een navelpiercing, behalve dan dat dit natuurlijk een intiempiercing is, dat aan de onderkant van de venusheuvel geplaatst wordt. Waarschijnlijk is dit wel de meest gebruikelijke intiempiercing bij vrouwen.

Een verder voordeel van gebogen staafjes, in tegenstelling tot ringen of hoefijzers, is dat deze het beste te verbergen zijn onder kledingstukken. Het zijn alleen maar de twee uiteinden van de piercing die zichtbaar zijn wanneer de staaf goed op z'n plek zit. Dat is vooral in het begin erg fijn, wanneer je nog niet zo gewend bent aan het hebben van een piercing in je intieme zone.

Verschillende soorten gebogen staafjes

Gebogen staafjes zijn in een veelvoud aan verschillende kleuren, materialen en designs voorhanden, zodat je daadwerkelijk een goede keuze kunt maken. Wij raden aan goed na te denken over het design van de piercing, en wat je er graag mee wilt doen.

Als je niet helemaal zeker weet wat voor soort sieraad het beste bij jouw piercing past, kun je natuurlijk ook nog even na lezen over de verschillende soorten intiempiercings in onze informatieblog, waar wij in een oogopslag laten zien welke soorten sieraden in welke soort intiempiercing passen.