• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

21 artikel(en)

per pagina

21 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Ringen voor mannelijke intiempiercings

Heb jij toch het liefst een ring in je intiempiercing? Wees er dan van bewust dat een ring niet gewoon een ring is, en dat er massa's verschillende soorten ringen op de markt zijn. De vraag wat voor soort ring er nu het beste bij jou past is vooral een kwestie van persoonlijke smaak en gevoel, maar natuurlijk ligt het ook aan de grootte van je intiempiercing.

Ballclosure ring

Veel mensen kiezen ervoor om een ballclosure ring te dragen, omdat ze makkelijk te hanteren zijn, en omdat het design hen aanspreekt. De voornaamste soort ballclosure ring is de ring waarbij het balletje tussen de twee uiteinden van de ring zit. Het balletje kan makkelijk in geklikt worden dankzij de twee kleine verbindingen aan de zijden van het balletje, waar de uiteinden van de ring in kunnen glijden.

Gesloten ring

Waar sommige mannen de ballclosure ring verkiezen, zijn anderen veel meer liefhebbers van gesloten ringen voor in hun intiempiercing. Een gesloten ring kan volledig vrij en makkelijk door de piercing gehaald worden. Je kunt kiezen voor een klassieke gesloten ring uit chirurgisch staal, of ga je toch liever voor een lichtere ring van acryl? Als je graag een grote maat wilt hebben, kan het voordelig zijn om een gesloten ring gemaakt van acryl te kiezen. Met een intiempiercing van acryl kies je voor een lichtgewicht piercing die nauwelijks merkbaar is.

Eigenzinnige ringen

Als je meer van eigenzinnige en opmerkelijke sieraden houdt, sieraden die niet veel mensen hebben, dan hebben wij precies iets voor jou. Als je bijvoorbeeld liever een wat kleinere maat hebt, kunnen wij je een vierkanten ring aanbieden, die net als een gewone ring werkt, alleen dan een vierkante vorm heeft.
Wil je eigenlijk toch liever iets van een grotere maat hebben, iets dat eigenzinnig en mooi is, maar toch niet te gek? Misschien is een ring met spikes wel iets voor je. Wij hebben bijvoorbeeld een ballclosure ring met 6 verwisselbare spikes, of een gesloten ring met drie verwisselbare spikes. Het gave eraan is dat je de spikes kunt verwisselen zonder dat je meteen de hele piercing eruit moet halen. Je kunt de ring naar jouw gewenste look aanpassen, met of zonder spikes - net waar je zin in hebt.

Let er alsjeblieft wel op dat niet alle intiempiercings dezelfde maten hebben. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat onze ringen niet in jouw piercing passen. Een ring met een doorsnede van 8 mm zal je waarschijnlijk niet passen, althans, hopelijk niet.