• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Gebogen staafjes voor mannelijke intiempiercings

Veel mannen verkiezen een gebogen staafje voor hun intiempiercings, aangezien deze op de meest gevoelige plaats zit, parallel aan de lengte van de penis. Een gebogen staaf heeft het voordeel dat het voor iedere penis geschikt is, mits de maat van het staafje in de piercing zelf past.

Plaatsing van de piercing

Als er een piercing horizontaal in de penis geplaatst is, kun je zowel een gebogen als een recht staafje gebruiken. Als het verticaal geplaatst is, zoals bij een Apadravya of bij een Dydoe intiempiercing, dan is het een groot voordeel om een gebogen staafje te gebruiken. Het is bijna onmogelijk om een recht staafje in een verticale piercing te gebruiken, aangezien de piercing te diep is en het rechte staafje te kort om het goed vast te kunnen zetten. Veel mensen kiezen eerder voor een gebogen staafje in hun intiempiercing, al is het eerder een kwestie van smaak, omdat beide soorten staafjes op zich voor de piercing te gebruiken zijn.

Materiaal en design

Er zijn veel verschillende soorten gebogen staafjes. Zo kun je bijvoorbeeld voor de klassieke titanium staaf kiezen, die aan beide uiteinden een klein balletje heeft zitten. Als je voor titanium kiest, kies je voor een kwalitatief hoogwaardig materiaal dat ook extreem hypo-allergeen is en er als piercing sieraad zonder twijfel erg stijlvol uit ziet.

Weliswaar zijn er ook nog andere mogelijkheden aan materiaalkeuze, zoals bijvoorbeeld PTFE. Het gaat hier om een zeer flexibel product, zowel qua design als qua materiaal. PTFE is een zacht en buigzaam plastic, wat zelfs in de juiste grootte gesneden kan worden. Tegelijkertijd kun je ook uit een rijke variatie aan kleuren kiezen. PTFE staafjes staan hoog op de comfortschaal, en trekken op intieme momenten zeker de aandacht.

Natuurlijk kun je ook een gebogen staafje met spikes aan de uiteinden kiezen, en deze zijn ook verkrijgbaar in het allergievriendelijke titanium. Of ga je toch liever voor een mooie, zwarte staaf, gemaakt van chirurgisch staal dat met een titanium laagje behandeld is? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.