• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Artikelen 1 tot 48 van 145 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artikelen 1 tot 48 van 145 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Intiempiercing

De intiempiercing wordt steeds geliefder, vooral bij de jongere generaties. De beweegredenen voor het nemen van een intiempiercing verschillen natuurlijk per persoon, maar doorgaans zijn er twee redenen: ofwel voor stimulatie, of voor esthetische redenen. Ontdek hier meer over intiempiercings.

Intiempiercings en seks

Nadat je een intiempiercing hebt laten zetten, is het een heel goed idee om een paar weken te wachten voordat je weer seksueel actief kunt zijn. Wees er op bedacht dat je intiempiercing geen sterke invloeden of lichaamsvloeistoffen kan verdragen. Je moet een condoom gebruiken tot dat de piercing geheeld is, ook wanneer je al voor een langere tijd een vaste partner hebt. De reden hiervoor is dat er een gevaar voor infecties bestaat wanneer je met een open wond (wat eigenlijk dus de piercing is) seks hebt. Sterke seksuele handelingen kunnen de piercing ook onnodige schade toebrengen, zelfs tot bloedens toe en uiteindelijk mogelijke verwijdering van de piercing. Daarom moet je sowieso tijdens de helingsfase voorzichtig en rustig aan doen.

Intiempiercings voor vrouwen

Vrouwen hebben over het algemeen een iets andere motivatie voor het nemen van een intiempiercing dan mannen. Vrouwen worden zelf gestimuleerd in hun onderlichaam, maar hun partner ervaart zelden extra stimulatie. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en sommigen daarvan zijn intenser dan anderen. Sommige piercings zijn niet alleen voor de stimulatie daar geplaatst, maar ook voor het oog. Het is altijd het beste om een professionele piercer te bezoeken als je graag een intiempiercing wilt laten zetten. Hij of zij is in staat jou een goede ervaring te verschaffen en ook om de bijbehorende verzorgingsaanwijzingen voor je piercing mee te geven.

Intiempiercings en zwangerschap

Zwanger zijn is meestal een fijne belevenis en betekent gelukkig niet veel voor je piercing. Het is wel belangrijk dat je niet tijdens de zwangerschap gepierct wordt, maar wanneer je er al een hebt, kun je deze gewoon behouden; je kunt het sieraad gewoon in laten en dit is ook ten volste aan te raden. Alleen tijdens de geboorte van het kind dient het sieraad er uit gehaald te worden, om zo te vermijden dat deze er anders in het proces uitgeduwd gaat worden. Na de geboorte kun je het sieraad er gewoon weer in zetten. Mocht je er echter niet zeker van zijn, kun je het altijd even aan je piercer of zelfs je arts vragen.

Intiempiercings voor mannen

Intiempiercings hebben vaak een stimulerende functie voor de partner van de man en zijn daarom ook zo geliefd bij mensen die iets nieuws willen ervaren in bed.
Je kunt voortaan gewoon een condoom gebruiken als je niet een heel groot sieraad draagt. In deze gevallen is het een goed idee om wat glijmiddel te gebruiken, om zo de wrijving bij het gebruik van het condoom te vermijden. Let er alsjeblieft wel op dat een groot sieraad het pessarium of andere voorbehoedsmiddelen die door de vrouw gebruikt worden, kan verstoren. Als het condoom te klein is en de piercing beklemt, moet je een groter condoom gaan gebruiken. Normaal gesproken heeft een mannelijk intiempiercing voornamelijk een stimulerend effect op de vrouw, maar er zijn ook vrouwen die het als onaangenaam ervaren. De piercings genaamd 'Apadravya'en 'Ampallang' staan erom bekend dat deze de vrouw gedurende de seks storen. Desondanks ondervindt de meerderheid van de vrouwen toch juist een grote stimulerend effect aan een penis met een intiempiercing.

Intiempiercing - Aanbod aan piercing sieraden

Een paar intiempiercings zoals een Dydoe piercing vereisen dat de man besneden is. Grof gezien kunnen alle mannen een intiempiercing nemen. Welke piercing sieraden je kiest, hangt er vanaf wat je ermee wilt bereiken. Bij piercings zoals de Prins Albert, Apadravya en de Ampallang kan de positie van het sieraad pas bekeken worden wanneer de penis in erectie is. Een vuistregel is dat de afstand tussen het ingangs- en uitgangsgat gemeten wordt en daarbij wordt dan 0,5-1 cm bij gerekend.
Voor vrouwen is het iets makkelijker om te kiezen, aangezien de geslachtsorganen tijdens het piercen niet veel veranderen. Natuurlijk moet je het sieraaddesign kiezen, dat jou het meeste stimuleert, zoals bijvoorbeeld een clitorispiercing, welke horizontaal geplaatst wordt en optimale stimulatie geeft in combinatie met een ring. Wil je graag een intiempiercing met een staaf, dan wordt deze verticaal geplaatst.

Als je niet helemaal zeker weet welke piercing er bij jou zou passen, dan kun je ook onze klantenservice om advies vragen. Wij proberen altijd hulp te bieden wanneer je antwoorden nodig hebt.

Lees meer over de verschillende intiempiercings en klik op het gewenste thema:

Mannelijke intiempiercings: Ampallang Piercing, Apadravya Piercing, Dydoe Piercing, Frenulumm Piercing, Hafada Piercing, Prins Albert Piercing und Lorum Piercing.

Vrouwelijke intiempiercings: Christina Piercing, Isabella Piercing, clitorisvoorhuidpiercing, Clitoris Piercing, Schaamlippiercing und Prinses Albertina Piercing.