Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

31 artikel(en)

per pagina

31 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Grote piercing sieraden

Een 1,2 mm of 1,6 mm staafdikte past vrijwel iedereen. Maar wil je nou ook piercing sieraden met een grotere maat, van goede kwaliteit en voor een gunstige prijs? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Big Gauge Piercings - in het Engels

Bij BodyMod.nl kun je piercing sieraden voor je stretch kopen, zonder dat je je creditcard informatie door moet geven aan louche buitenlandse websites. In deze categorie bevinden zich piercing sieraden in maten die uiteenlopen van 1,6 mm tot wel 12 mm, in alle materialen, kleuren en vormen. En mocht het nou zo zijn dat je wat anders zoekt, dan kun je het altijd aan onze klantenservice vragen. Wij gaan dan voor je op zoek.

Stretching piercings

Als je al een gat met een 5 mm doorsnede hebt, bestaat de mogelijkheid om deze met nog grotere piercing sieraden verder uit te rekken. Met zware piercing sieraden gemaakt van chirurgisch staal kun je bijvoorbeeld aan ''deadweight stretchen'' doen - dus waar dit sieraad en het gewicht ervan het werk doen, kun je deze later vervangen door bijvoorbeeld een taper.

Grote piercings voor dagelijks gebruik

Mochten zware piercing sieraden voor dagelijks gebruik nou niet voor jou zijn weggelegd, maar wil je ook niet dat je piercing weer dicht gaat groeien? Dan kun je ook iets kiezen uit ons aanbod aan grote piercing sieraden van acryl of siliconen. Het geringe gewicht gecombineerd met een grote doorsnede betekent dat je het sieraad voor dagelijks gebruik kunt gebruiken zonder gewichtsproblemen in je oren te krijgen. De flexibele sieraden van acryl en siliconen worden door veel mensen dan ook verkozen boven de zware, metalen varianten.

De keuze is aan jou, en wij hopen dat je iets naar jouw smaak zult vinden!