Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-30%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Navelpiercing van 14 karaats goud met grote ronde steen in het midden

SKU: Belly-178

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Balgrootte: 4.5 mm.

Type edelsteen: Zirkonia

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Stone studded

Totaallengte: 30 mm.

Omschrijving

Ben je op zoek naar een prachtige en luxueuze navelpiercing sieraad, dan kan dit wel eens het sieraad zijn waar je altijd al naar op zoek bent.

De navelpiercing is gemaakt van 14 karaats goud en versierd met de mooiste transparante steentjes, die het sieraad de prachtige en exclusieve uitstraling verlenen.
De grote steen in het midden is ook het middelpunt van het hele sieraad, en is ook het deel van het sieraad dat het meest in het oog springt als je er naar kijkt. Om de grote steen is een vierkant patroon met een hele lijst met kleine steentjes te zien. Dit maakt het sieraad klassiek en elegant tegelijkertijd.

De meeste goudkleurige piercings zijn gemaakt van chirurgisch staal, en overtrokken met een gouden deklaagje. Dat kan met der tijd, na veelvuldig gebruik, afslijten. Dit fijne sieraad is echter van een ander kaliber. Het sieraad is gemaakt van 14 karaats goud, en daarom is er geen deklaagje dat af kan slijten. Ook is er geen sprake van nikkel in het materiaal, dat kan zorgen voor allergische reacties of irritatie. Dit sieraad is dus geschikt voor iedereen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!