-30%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Ronde septumclicker uit 14 karaats goud met vele steentjes

SKU: Nose-113

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Scharnier

Type: Septum clicker

Plaatsing: Septum

Lengte: 8 mm.

Diameter van de ring: 10 mm.

Hoogte: 15 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Stone studded

Omschrijving

Hier is een sieraad om echt verliefd op te worden, want dit is een septumsieraad waarbij je geen compromis hoeft te sluiten op het ontwerp of de kwaliteit. Het sieraad is een zogeheten septumclicker, waarbij de kleine staafje dat door het piercing gaatje zelf gaat, heel makkelijk geopend en gesloten kan worden met een kleine klik.

Het ontwerp is heel overdadig met vonkelende steentjes van het ene uiteinde naar het andere uiteinde, samen met een mooie balletjesrand die de steentjes vergezelt. De steentjes gaan bijzonder lang door in dit sieraad, dus het zal er uit zien als of je een ring draagt die volledig bezet is met steentjes wanneer je het in je neus draagt. De balletjesrand gaat net zo lang door als de steentjes zelf, dus het ontwerp is echt goed doordacht en tot in de kleinste details uitgevoerd.

Dit exclusieve gouden sieraad is verkrijgbaar in witgoud en in geelgoud, en het hangt natuurlijk helemaal af van jouw eigen persoonlijke smaak. Wil je graag een stijlvolle look met een koelere touch, dan is het witgouden model misschien jouw beste optie. Als je daarentegen juist waarde hecht aan een warme en verfijnde uitstraling, dan is de geelgouden variant misschien meer iets voor jou.

Het maakt niet uit welk model je kiest, je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat je een septumsieraad ontvangt dat van de hoogste kwaliteit is en ook echt 14 karaats goud is.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!