-60%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Plug uit hoorn en bot met een driehoekig blad

SKU: Plug-3

Type: Plug

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Hoorn

Diepte: Varieert

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Driehoek

Omschrijving

Als je weer eens op zoek bent naar speciale en eigenzinnige sieraden voor je stretch, dan kun je altijd voor plugs of tunnels uit organische materialen kiezen, zoals hoorn, bot of steen.
Organische materialen kunnen niet alleen in bijna alle mogelijk denkbare vormen gecreërd worden, maar hebben ook nog eens een individuele structuur in het materiaal, waardoor er nooit twee 100% identieke sieraden ontstaan.

Dat geldt ook voor deze plugs, die uit het hoorn en het bot van een waterbuffel gecreëerd zijn. De buitenste laag, die direct in contact staat met je huid, bestaat uit hoorn, en de binnenste laag is gemaakt van bot, wat ook nog eens ongelooflijk mooi handsnijwerk heeft gekregen.

Dit model hier bestaat uit een driehoek, welke uit drie driehoekige bladeren bestaat. De driehoek zit iets voor de eigenlijke plug, wat het een 3D-effect geeftt. Op de achtergrond is nog een bloemenornament gesneden.

Een verder voordeel aan organische plugs is dat de materialen de huid de mogelijkheid om te ademen geven. Daardoor ontstaan er ook geen onaangename geurtjes in de stretch, zoals bijvoorbeeld bij acryl of metaal wel gebeurt. Daarnaast zijn hoorn en bot zo licht dat je de plug nauwelijks zult merken wanneer je hem draagt.

Andere modellen uit hoorn en bot zijn eveneens verkrijgbaar.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!