100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Neusstaaf van 14 karaats goud met bloem

SKU: Nose-161

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flower

Omschrijving

Deze neusstaaf is gemaakt van echt 14 karaats goud en is uitgerust met het mooiste kleine bloemetje op de voorkant. De bloem is gemaakt door kleine transparante steentjes samen te zetten. Er zijn in totaal zeven kleine steentjes gebruikt, waarvan er zes de blaadjes zijn en een steentje in het midden. Het bloemetje meet c.a 5 mm in diameter en is ongeveer 2 mm hoog.

Het materiaal dat gebruikt is voor deze sieraden, is zoals gezegd 14 karaats goud. De reden dat er geen hoger karaats gebruikt wordt voor deze sieraden, is omdat het materiaal dan te zacht is. Hoe zuiverder het goud is, des te zachter het is. Dus, om dit materiaal te kunnen gebruiken voor sieraden, is het nodig om het met andere materialen te mengen om het zo harder te maken.

Je kiest zelf of je graag een neusstaafje van 14 karaats witgoud of 14 karaats geelgoud wilt. Witgoud geeft het sieraad een wat meer bescheiden uiterlijk, terwijl geelgoud natuurlijk juist meer klassiek is.

Ongeacht welk model je ook kiest, je ontvangt een mooi bloemetje voor je neuspiercing, bestaande uit 7 kleine, transparante steentjes die op hun plek worden gehouden door kleine vangarmpjes. De bloem zit op een c.a 6 mm lange staaf, welke aan het andere uiteinde een klein balletje heeft. Dit balletje is slechts iets dikker dan het staafje zelf. Dit balletje zorgt er voor dat het staafje niet uit je neus kan vallen terwijl je het draagt.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!