100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Hartvormige navelpiercing met grote hartsteen

SKU: Belly-400

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Hart

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Totaallengte: 27 mm.

Omschrijving

Prachtige navelpiercing met een opvallende grote hartsteen, die bij elke beweging in het licht glittert en fonkelt. Dit juweel is het schoolvoorbeeld van trotse elegantie en vrouwelijkheid. Als je echt de aandacht op je navel wilt vestigen en de wereld wil betoveren , dan heb je met dit sieraad de juiste keuze gemaakt. Hier werd totaal niet op het ontwerp bespaard en een echt tijdloos model gecreeert.

Het hart ligt pal in het midden en is in drie mooie kleuren verkrijgbaar. Welke kleur je ook kiest, het is altijd door transparante steentjes omlijst, die heel dicht op elkaar langs de gehele rand zitten. Elke van deze steentjes wordt door een inkapseling op zijn plaats gehouden, waardoor ze heel goed vast blijven zitten. Tussen de hartvormige steen en de kleine transparante steentjes zie je een gladde, blanke rand die de beide steentypes van elkaar scheidt.

Ook de materiaalkleur kan je uit drie kleurkeuzes zelf bepalen. Het blanke metaalkleurige model kan met een hartsteen in drie verschillende kleuren besteld worden, terwijl er voor de goudkleurige versie maar twee kleurkeuzes zijn en de roodgouden variant altijd een rode steen heeft. Het is dus niet eenvoudig om uit al deze prachtige variaties te kiezen, gezien ze allemaal wel wat hebben. Volg dus je instinct en kies het model dat je het meest aanspreekt. Dat is meestal een keuze waar men later geen spijt van heeft.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!