KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Tepelclicker met ornamenten en vierkante steen

SKU: Nipple-61

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Scharnier

Type: Tepelclicker

Plaatsing: Tepel

Lengte: 12 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

is het item gelijmd?: Ja

Hoogte: 16 mm.

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Gedraaid

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Versier jezelf op een ondeugende manier met een echt prachtig en vrouwelijk juweelstuk. Hier vind je namelijk een fantastische tepelclicker in een elegant ontwerp dat door zijn krullende ornamenten en fonkelende steentjes in het oog springt. Het sieraad heeft een imposante vierkante steen in het midden die met twee kleinere ronde steentjes omrand is. Alle drie stenen zijn transparant en zo geslepen dat ze het licht vanuit elke hoek opvangen en reflecteren.

Deze leuke tepelclicker wordt op een eenvoudige manier gesloten door het staafje door de tepel te schuiven en het aan de andere kant met een simpele klik in de inkeping te drukken. Op dezelfde manier kan je hem ook terug openen als je hem uit wilt halen. Zo zijn er geen losse onderdeeltjes of schroefballetjes nodig om het sieraad op zijn plaats te houden.

Dit juweel is in drie verschillende kleuren te verkrijgen, naargelang welke kleur het beste bij jou in de smaak valt. Welke kleur je ook kiest, elk model heeft transparante steentjes. Kies je voor het blanke model, dan vloeien de steentjes met een mooie overgang op het metaal over. Bij het gouden model is het contrast tussen de warme glans van het metaal en de steentjes duidelijk te zien, wat een elegante look verleent.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!