Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-30%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Septumpiercing uit 14 karaats goud met vijf steentjes

SKU: Nose-106

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Scharnier

Type: Septum clicker

Plaatsing: Septum

Lengte: 8 mm.

Diameter van de ring: 10 mm.

Hoogte: 11 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Stone studded

Omschrijving

Wil je graag dat het mooi, elegant, tijdloos en eenvoudig is, en dat allemaal tegelijkertijd? Bekijk dan deze super mooie septumpiercing van het puurste goud, en deze voldoet aan alle eisen die een moderne vrouw kan hebben voor een septumsieraad.

Het sieraad is gemaakt van echt 14 karaats goud en is verkrijgbaar in zowel klassiek geelgoud als het schitterende blank glanzende witgoud. Je kiest zelf welke je het liefste wilt hebben. Dit type septumpiercing wordt tevens ook wel een septumclicker genoemd, wat betekent dat de kleine staaf die door het piercing gaatje zelf gaat, geopend en gesloten kan worden met een kleine klik.

De ronde rand die onder de neus geplaatst wordt, is gevormd met een heel discreet puntje aan de onderkant. Dit is waar de grootste van de vijf ingekapselde steentjes geplaatst is. Aan iedere kant van de mooie centrumsteen vind je twee transparante steentjes in een wat kleinere grootte. De steentjes staan in een mooi contrast met het klassieke goud, maar gaan juist weer heel erg op in het ontwerp bij het blanke witgoud.

Kies jouw persoonlijke favoriet en leg het sieraad in je winkelwagen!

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!