KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Neusschroef van 14 karaats goud met drie kleine steentjes

SKU: Nose-160

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusschroef

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

De neusschroef die je op de productafbeelding hierboven ziet, is gemaakt van 14 karaats goud. We spreken dus van een sieraad aan de exclusieve kant van het materialenspectrum. Dat zorgt er natuurlijk ook voor dat de prijs iets hoger is, aangezien de prijs van goud hoger is dan de prijs van bijvoorbeeld chirurgisch staal.

Het sieraad is uitgerust met drie kleine steentjes op de voorkant, wat best goed lijkt op de heilige drie-eenheid uit het Christendom. De steentjes zijn in een driehoek geplaatst, en de steentjes worden op hun plek gehouden door een klein vangarmpje, en ze drukken dan tegen elkaar. Ook al zijn de steentjes zelf niet zo heel groot, zorgt de formatie van deze steentjes ervoor dat de voorkant toch ongeveer 4 mm meet.

Je kunt deze neusschroef in twee verschillende goudvarianten kiezen, namelijk 14 karaats geelgoud en 14 karaats witgoud. Bij beide modellen zijn de drie steentjes kristalhelder en facet geslepen, zodat ze het licht schitterend reflecteren.

Recensies

0

0.002 reviews

 • Rating

  0

  Piercing

  Já tenho o meu há dois anos e está optimo com as 3 pedrinhas! Optei por colocar no lóbulo :)

  Written by

 • Rating

  0

  Virkelig smuk næsering

  Denne næsering er pengene værd og eftersom den har små fangearme der holder stenene på plads, så skal man ikke bekymre sig for om de pludselig falder ud, for det gør de ikke!!! Jeg har min næsering i dag og nat og selv i badet og den holder bare så jeg kan klart anbefale den.

  Written by