BESTEED MEER, BESPAAR MEER

15% korting bij besteding van €40 of meer

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Navelpiercing met een levensboom in een gevlochten patroon

SKU: Belly-409

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing met hanger

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Kleur: Zilverkleurig

Onderste balletje: 7 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Tree

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Totaallengte: 42 mm.

Lengte van de hanger: 22 mm.

Omschrijving

De levensboom, hier uitgewerkt in een onwijs mooi ontwerp, waarbij de stam en de takken op een mooie en uiterst gedetailleerde wijze zijn weergegeven. Het sieraad is een een stijlvol ontwerp gehouden, met een mooi mat en staalblank oppervlak, wat het sieraad zijn fijne en elegante touch geeft.

De levensboom is een oud symbool uit de dageraad van de menselijke beschaving, en draagt een sterke en omarmende symboliek, waarbij de hemel en de aarde verbonden zijn met elkaar door een cirkel rondom de boom. In dit geval is er extra aandacht besteed aan de ronde omlijsting rondom de boom, aangezien het een mooi, breed gevlochten filigraan patroon is, dat de boom op de prachtigste manier omlijst.

De mooie levenschenkende boom hangt aan een gebogen staafje, het basisdeel van een navelpiercing. De staaf is verder ook versierd met een mooie, transparante steen, in zowel de top als onder bal. Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om er een extra balletje bij te bestellen, met of zonder steen. Zo heb je altijd een extra balletje, voor het geval dat je de jouwe verliest.

Kijk nog eens goed naar de afbeelding van deze navelpiercing, waarbij er werkelijk sprake is van een van die sieraden die voor zichzelf spreken. Deze navelpiercing straalt van stijlvolle elegantie, met zijn tijdloze ontwerp en is het perfecte sieraad voor iedere jonge vrouw die van oude symboliek houdt en gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!