Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: 14 karaats gouden sieraadstuk met hartvormige steen in vele kleuren

SKU: Nose-9

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusschroef

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Hart

Omschrijving

Super mooi en vrouwelijk sieraad gemaakt van echt 14 karaats goud, voor de kwaliteitsbewuste koper. Het sieraad past onder andere perfect in neuspiercings, waarbij het gebogen deel zich vlak op de binnenkant van je neus legt, zonder dat er enige vormen van uitstekende delen aan te pas komen.

Dit sieraad is 0,8 mm in draaddikte en het is gemaakt van massief goud, wat uitgerust is met een mooie en eenvoudige steen aan het uiteinde, gesneden in de vorm van een schattig hartje. Het oppervlak van het steentje is facet geslepen, wat betekent dat het licht vanuit alle hoeken gereflecteerd wordt. Daarom zal het kleine hartje ook zo prachtig schitteren als het beweegt in het licht. Je kunt vrij kiezen tussen de vier verschillende steenkleuren voor het hartje. Het mooie hartjessteentje wordt op zijn plek gehouden door drie kleine en discrete vangarmen, zodat het goed en solide vast blijft zitten in het sieraad.

Ongeacht of je voor het transparante, het lila, het roze of het turquoise hartje kiest, je kunt er zeker van zijn dat je een sieraad van de hoogste kwaliteit ontvangt. Het materiaal spreekt eigenlijk voor zich, en in perfecte saamhorigheid met het eenvoudige en elegante ontwerp is het werkelijk een kunstwerkje op zich.

De prijs is tevens heel erg gunstig, dus het is echt een buitenkansje. Haast je om het sieraad vandaag nog in jouw favoriete kleur te bestellen. Zolang de voorraad strekt!

Recensies

0

5.001 reviews

  • Rating

    0

    Mooi klein sieraad

    Dit is een werkelijk mooi sieraad met een klein steentje dat als een hartje gevormd is. Ik heb deze voor mijn traguspiercing gekocht. Het zit echt heel goed en is totaal niet storend voor het oor. Je kunt hem ook reinigen zonder dat je hem uit moet doen. Het is goed te zien dat het een klein, mooi hartje is wat je in vele mooie kleuren uit kunt kiezen. Een totaal plaatje wat mooi is en voor een gunstige prijs :)

    Written by