-30%

Plug van glas met een sterrenstelsel

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

10 mm.

Dagelijks gebruik

Hypoallergeen

Waterbestendig

Kan levenslang meegaan

Gebruikersvriendelijk

Details

Naam: Plug van glas met een sterrenstelsel

SKU: Plug-67

Type: Plug

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Glas

Diepte: 13 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Galaxy

Omschrijving

Met dit sieraad heb je nu de mogelijkheid om een heel sterrenstelsel in een klein universum te krijgen, namelijk in de vorm van deze glazen plug. In de onderkant van de plug ligt een kleurenmassa die er misschien een beetje vreemd uitziet als je het vanaf de zijkant bekijkt, maar vanaf de bovenkant is het een heel ander verhaal. Als je de plug vanaf de bovenkant bekijkt, kun je een heel sterrenstelsel met een zee aan verschillende schitterende kleuren zien. Als je dus gek bent van kleurige sieraden die echt in het oog springen, dan is dit sieraad hier precies iets voor jou.

Deze plug hier is een zogenoemde "double flared plug", wat betekent dat het een verhoogde rand heeft aan beide uiteinden. Daardoor is het dan ook niet nodig om het sieraad van een schroefdraad te voorzien - dat zou ook lastig zijn met een plug gemaakt van glas. De manier waarop je het sieraad in je oor doet, vergt in eerste instantie wel een beetje oefening, maar als het eenmaal in je oor zit, zit het ook als gegoten.

Dagelijks gebruik

Gebruik voor af en toe

Gematigd gebruik

Dagelijks gebruik

Dit sieraad is gemaakt om dagelijks te gebruiken. Het zal waarschijnlijk geen irritatie veroorzaken bij dagelijks gebruik.

Biocompatibiliteit

Niet voor gevoelige huid

Voor de meeste huidtypes

Hypoallergeen

Als je last hebt van een nikkel allergie is dit sieraad veilig voor jou.

Waterbestendigheid

Vermijd water

spatbestendig

Waterbestendig

Dit sieraad is bestend tegen water. Het is niet waarschijnlijk dat het zal breken of aantasten als het in contact komt met water of lichamelijke vloeistoffen.

Levensduur

semi-duurzaam

Duurzaam

Kan levenslang meegaan

Met juiste zorg en gebruik van dit sieraad kan dit sieraad levenslang in je collectie blijven zonder glans te verliezen.

Gemak van aanbrengen / verwijderen

Uitdagend

Vrij makkelijk

Gebruikersvriendelijk

Het is makkelijk om dit sieraad aan te brengen/te verwijderen vanwege de gebruikersvriendelijke open- en sluitmechanismen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!