Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Neuspiercing in vele kleuren met een steentje

SKU: Nose-98

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: L-vormige neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 2 mm.

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Koop nu dit eenvoudige, mooie en elegante sieraad voor jouw neuspiercing, die zowel uniek als opvallend te noemen is, zonder dat het te overdreven werkt. Deze fijne en kleine neuspiercing is gevormd als een ''L'' en is een soort mengvorm tussen een gewone neusstaaf en een neusschroefje dat je voorzichtig in moet brengen op zijn plaats. Op die manier ontvang je het beste van twee werelden. Het sieraad is gemakkelijk en handig om in en uit te doen, wat eigenlijk heel belangrijk is bij een neusstaafje en het is heel geschikt om snel in en uit te doen. De kleine knik op het staafje heeft als effect dat het sieraad nog beter vast zit dan normale, rechte staafjes. Dat is een eigenschap die geïnspireerd is op een neusschroefje.

Deze neuspiercing is met een eenvoudige transparante steen versierd. De steen wordt door vier kleine armpjes goed vastgehouden. Daarnaast is het sieraad verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, die allemaal tot stand gekomen zijn door een coating aan het sieraad toe te voegen. Het sieraad zelf is gemaakt van chirurgisch staal, wat een solide en roestvrij sieraadmateriaal is dat heel veilig gebruikt kan worden.

Kies jouw favoriete kleur voordat je het sieraad in je winkelwagentje legt en verder gaat met je bestelling. Dan zorgen wij ervoor dat je nieuwe neuspiercing z.s.m. bij jou in de brievenbus belandt.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!