KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2

Playboy™ plug met bunny achterkant

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

6 mm.16 mm.19 mm.25 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Playboy™ plug met bunny achterkant

SKU: Plug-101

Type: Plug

Materiaal: Acryl

Diepte: 12 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Playboy bunny

Omschrijving

Je kent vast de schattige Playboy dames wel, met hun kleine badpakjes en konijnenstaartje. Nu heb je de kans om een van deze mooie meiden als motief voor je plug te kopen. De afbeelding toont een meisje vanaf de achterkant dat gehurkt zit op stiletto's. Met een zandloperfiguur en ronde derriere met daarop het zachte konijnenstaartje. Alleen het onderlichaam van de Playboy dame is zichtbaar.

Aan de onderkant van de plug zie je de tekst ''Tails - You win'', wat een soort omgekeerde versie is van ''Heads you win, tails you loose'', wat vertaald kan worden in het Nederlands als ''met kop win je, en met staart (of munt) verlies je''. Deze uitdrukking komt uit de VS en wordt gebruikt wanneer je een munt in de lucht werpt en de zijde waarop hij landt een bepaalde uitkomst heeft. Voor deze plug heeft Playboy daarentegen de uitdrukking omgedraaid, en is degene die de staart van dit mooie meisje wint, de winnaar :).

De plug is gemaakt van zwart acryl en is alleen wit op de voorkant waar het motief zit. Het motief is een printje dat ingekapseld zit onder een transparante koepel van plastic, zodat het lang mooi blijft en niet afslijt in de loop der tijd.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!