• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Verzorging van piercings

Als je een piercing hebt laten zetten, ontstaat er in wezen een wond in je lichaam. Die wond heeft tijd nodig om te helen. Met de verzorgingsproducten van BodyMod.nl geef je je piercing alles wat het nodig heeft om optimaal te helen. Een perfect geheelde wond betekent een perfect uitgevoerde piercing. Hier kun je meer lezen over hoe je het beste je piercing kunt verzorgen.

Koop je verzorgingsproducten voor piercings bij BodyMod.nl

Bij BodyMod.nl hebben wij een groot aanbod aan producten voor je piercings. Wij zijn ons er van bewust dat een piercing alleen echt mooi wordt als het zeer veel verzorging krijgt. Daarom hebben wij veel verschillende verzorgingsproducten in ons assortiment, die je optimaal helpen om je piercingswond te laten helen.

In ons aanbod aan verzorgingsproducten kun je o.a. desinfecterende alcoholdoekjes, isotone zoutoplossing, Holey butt'r voor nabehandeling, wattenstaafje met reinigingsvloeistof en nog veel meer vinden. Waar je ook een piercing hebt laten zetten, of het nu een tongpiercing of een navelpiercing is, bij BodyMod.nl vind je alles voor de verzorging van alle soorten piercings.

Hoe beter je je piercing verzorgt, des te mooier deze wordt

Er is geen twijfel over mogelijk dat je met een zorgvuldige verzorging van je piercing een mooie en duurzame piercing creëert. Het ergste wat er kan gebeuren is als je net je piercing hebt laten stretchen en je een infectie oploopt. Een ontsteking kan volgen en het is moeilijk om daar weer van af te komen. Daarom moet je je piercing vanaf het begin optimaal verzorgen. Met de juiste verzorgingsproducten voor piercings heb je een zorgvuldige, klinische verzorging.

Het is belangrijk om je piercing te verzorgen

Als je je piercing niet genoeg verzorgt, kun je uiteindelijk een infectie oplopen. Een infectie kan makkelijk in een ontsteking uitlopen, en dan moet je het sieraad uit je piercing halen om deze helemaal te laten helen - en dat is niet wat je wilt natuurlijk! Niet wanneer je net een mooie piercing hebt laten zetten.

Nuttige tips met betrekking tot hygiëne

Als je al een nieuwe piercing hebt laten zetten, is het belangrijk om de wond zo schoon mogelijk te houden. Je moet absoluut niet met je nieuwe piercing spelen. Ook moet je het niet toestaan dat anderen, zoals familieleden of vrienden, aan de piercing komen. Het is echt belangrijk om je nieuwe piercing met rust te laten zodat deze volledig kan helen. Als je een piercing in je lip of je tong hebt laten zetten, mag je twee tot drie weken niet kussen of zoenen.

Als je graag meer wilt weten over hoe verschillende piercings verzorgd moeten worden, kunnen wij jou daarbij helpen. Hier op de site hebben wij een informatieblog met een verzameling artikelen voor je gecreëerd. Hier kun je alles nalezen over de helingstijd van verschillende soorten piercings, welke sieraden je gebruiken kunt, en ook kun je gebruik maken van onze gratis verzorgings- en reinigingshandleiding.

Abonneren op RSS-feed