-50%

Tepelclicker met een steenbezette rand

Kleur:

ZilverkleurigRoodgoud

Kleur van de steen:

TurquoiseTransparantRoze
Details

Naam: Tepelclicker met een steenbezette rand

SKU: U-Nipple-73

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Scharnier

Type: Recht staafje

Plaatsing: Tepel

Lengte: 12 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Is het item gelijmd?: Ja

Hoogte: 15 mm.

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Stone studded

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, de hanger

Omschrijving

Nu je toch de moed hebt gehad je tepel onder de naald te leggen heb je natuurlijk ook behoefte aan een mooi sieraad, waarvoor we je rijkelijk mogelijkheden bieden. Bijvoorbeeld, deze prachtige fonkelende tepelclicker. Het heet zo omdat het eenvoudig met een klik geopend en gesloten kan worden zonder dat je je moet ergeren aan een schroefballetje.

Het staafje, wat door de tepel gaat, bestaat uit chirurgisch staal, wat een heel solide en robuust materiaal is wat noch roest, noch verkleurt. Chirurgisch staal heeft een mooie zilverkleurige look die lange tijd glanzend blijft. In tegenstelling tot bv. goud of zilver verkleurt het dus niet. Dit model is in een blanke, gouden of rose gouden versie verkrijgbaar.

Het juweel is versierd met vele steentjes, die glitteren en fonkelen als sterren aan de hemel. Deze steentjes zijn in twee rijen langs de volledige rand geplaatst. Ook hier is de kleurkeuze aan jou, zo kan je kiezen tussen bijvoorbeeld klassiek transparant, schattig roze of verfrissend turquoise. De goudkleurige versie is echter enkel verkrijgbaar met transparante steentjes.

Haast je dus met bestellen zolang de voorraad strekt, en wij zorgen er dan voor dat deze tepelclicker zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd wordt. We verzenden op elke werkdag zodat je niet te lang hoeft te wachten.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!