BESTEED MEER, BESPAAR MEER

15% korting bij besteding van €40 of meer

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Tunnel uit chirurgisch staal met klein opalietsteentje

SKU: Tunnel-125

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tunnel

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Diepte: 10.5 mm.

Type edelsteen: Opaliet

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Stone studded

Omschrijving

Met een tunnel uit chirurgisch staal kan je nooit de mist ingaan want ze passen bij alles met hun blanke, stijlvolle design. Als je dus op zoek bent naar een mooi all-round juweel, dan heb je bij deze gevonden wat je zoekt.

Het sieraad bestaat uit solide chirurgisch staal en is met een praktische schroefdraad uitgerust, welke zeer eenvoudig van de achterkant afgeschroefd kan worden wanneer je het sieraad wil inbrengen. Je hebt niet eens een echt grote stretch nodig om deze mooie tunnel te kunnen dragen, we hebben ze namelijk al vanaf 3mm doorsnede op voorraad. Het is wel zo dat hoe groter de stretch is, hoe meer steentjes op het sieraad te zien zijn.

De mooie steentjes waarmee de volledige rand versierd is, zijn zogenaamde opalieten. Dit is een edelsteen die niet enkel voor sieraden gebruikt wordt, maar ook in de heling- en meditatiebranche bekend is. Opalieten worden ook wel eens Tiffany-stenen genoemd en zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Voor dit sieraadstuk werd voor een witte variant gekozen, die samen met het koele staal een perfecte harmonie vormt.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!