KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2

Tunnel met vlekken

€6.90
3 voor 2
0

Kleur:

Lila

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

5 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Tunnel met vlekken

SKU: Tunnel-111

Type: Tunnel

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: 12 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Splash

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Een echt mooie en klassieke tunnel van chirurgisch staal, maar dan met een bijzonder en uniek design. Deze tunnel is heel eenvoudig en super praktisch met verhoogde randen aan beide einden, zodat het blijft zitten waar het hoort, zonder dat je daarbij o-ringen of iets anders hoeft te gebruiken om het sieraad op zijn plaats te houden.

Het sieraad is verkrijgbaar in twee kleurencombinaties waartussen je zelf kiest, afhankelijk van hoe jouw smaak is. Het ene model is zwart met kleine zilverkleurige vlekken, die willekeurig verdeeld zijn over het zwarte oppervlak. Het andere model is meer speels qua kleuren, met een mengelmoes van witte, roze en blauwe spikkels in een grote wirwar die samen een prachtig geheel vormen op een voornamelijk paarskleurige achtergrond. Dit is echt een mooie tunnel waarbij de kleuren elkaar mooi aanvullen en versterken, en als je gelukkig wordt van leuke, kleurige sieraden, dan zal deze tunnel je zeker bevallen. Je kan ook eens kijken naar onze tunnel met vlekken en schroefdraad, wat een soortgelijk model is

Ongeacht welke kleurencombinatie je ook kiest, je ontvangt deze vette tunnel met spetters al vanaf 3 mm kopen, tot en met 25 mm. Je kiest welke kleur je graag wilt hebben, en daarna kies je de grootte en gaat verder met de bestelling van je nieuwe tunnel, zodat wij hem zo snel mogelijk naar je toe kunnen sturen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!